Phantomleaf

Long Range Solutions er forhandler og agenturholder af Phantomleaf camouflage systemet i hele Norden.

Via vores baggrund som Sniper fra Forsvaret har vi selv en god solid erfaring med sløring og camouflage. Vi vælger kun at bringe det bedste som findes på marked.

Phantomleaf er ikke kun et slørings mønster, det er et slørings system! Udvikleren af Phantomleaf har via sin uddannelse som psykolog og arbejde inden for sikkerheds branchen udnyttet sin viden om mennesker og menneskets opfattelse af former og farver. Phantomleaf har udviklet et system som manipulere med dit syns opfattelse samt sind, og derved blander farver og former til lige netop det område du skal arbejde i. Det vil sige at du kan få den sløring som lige netop passer til dit område eller land som du bor i. 

Når man ser hvor godt Phantomleaf virker bliver man forbløffet og overvældet over dens enkelthed og samtidig dens kompleksitet i kombinationen af former og farver.

Phantomleaf har en camouflage linje som kun henvender sig til Militær og Politi og en linje til de civile jægere. 

Hvis man som firma/forretning/enhed/privat vil høre mere så kommer Long Range Solutions gerne ud og holder et gratis foredrag om dette nytænkene camoufalge system som kommer til at ændre opfattelsen af former og farver for altid.

http://www.phantomleaf.de/index_en.html

Bjerg/sne camouflage
Bjerg/sne camouflage

Phantomleaf formår at skabe nok forvirring i vores sind med deres former og farver

press to zoom
Skov camouflage
Skov camouflage

Phantomleaf skaber så god forvirring med deres former og farver at det er de tyske special styrkers fortrukne valg af sløring

press to zoom
Jungle
Jungle

Lige meget hvor du befinder dig henne i verden har Phantomleaf et camouflage system til din region.

press to zoom
Bjerg camouflage
Bjerg camouflage

Phantomleaf, den perfekte camouflage til den kræsne jæger

press to zoom