Skyde kurser

Ansvar

Kursister på LRS kurser skal overholde alle instrukser fra Long Range Solutions personale. Overtrædelse af instruktionerne kan medføre bortvisning fra banen. Kursister på Long Range Solutions deltager i kurserne på egen risiko, og deltagerne er ansvarlige for deres handlinger under kurserne. LRS og / eller personer, der er accepteret af Long Range Solutions som instruktører, kan ikke drages til ansvar for skader, som deltagerne kan forårsage eller pådrage sig under kurserne, uanset hvad årsagen til dette kan være. Long Range Solutions er ikke ansvarlige på nogen måder for skader på deltagerne eller deres udstyr eller deraf afledte tab af nogen art. Kursisterne opfordres til at kontrollere, om deres forsikringer mv dækker kursets aktiviteter og om nødvendigt tage ud særskilt forsikring forudsat kursisterne mener, at der er et behov.

Det med småt

Inden kursus starter vil man få gennemgået sikkerheden på lige netop den bane du skal skyde på. Det er vigtigt, at alle forstår reglerne og er inforstået med dem. Ansatte i LRS står som skydeledere, og det er ifølge deres anvisninger der skydes. Kurser i LRS kan med en uges varsel aflyses, dette skyldes de ansatte i LRS har et varieret og tempofyldt arbejde i Forsvaret og vejret ikke altid er på vores side. Du vil som kursist få en fuld refusion ved aflysning fra LRS. Nogle af kurserne har et minimums antal kursister. Ved manglende tilmelding på et kursus kan dette resultere i, at kurset ikke er oprettes. I sådanne tilfælde, vil tilmeldte kursister får en fuld refusion.

LRS kræver depositum på 1000kr ved tilmelding af et kursus. Dette skyldes at LRS skal betale baneleje også ved aflysning fra kursisten side. Hvis kursisten aflyser sit kursus vil han / hun ikke vil få deres depositum tilbage.